2019-ben is ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a Magyar Kriminológiai Társaság javára!

Az adóbevallás benyújtási határidejének közeledtével felhívjuk figyelmét: idén is lehetőség van arra, hogy befizetett vállalkozási vagy személyi jövedelemadója 1 százalékát közcélok érdekében működő nonprofit szervezetek támogatására fordítsa, illetve erről rendelkezzék.

Ha egy káros jelenséggel szemben fel kívánunk lépni, akkor célszerű annak törvényszerűségeit megismerni. Érvényes ez korunk egyik aggasztó problémájára, a bűnözésre is. A bűnözés és a sértetté válás jellemzőinek megismerésére, az ezt szolgáló kutatások előmozdítására, valamint a bűnmegelőzésre vonatkozó javaslatok megfogalmazására alakult meg 1983-ban a Magyar Kriminológiai Társaság.

A Magyar Kriminológiai Társaság nonprofit társadalmi szervezet, amely működésének, tudományos tevékenységének és kiadványainak költségeit csupán tagjai és az állampolgárok támogatásával biztosíthatja. Kérjük, hogy amennyiben fontosnak tartja a Társaság céljainak megvalósulását, a hazai kriminológia fejlődését, adója egy százalékának felajánlásával járuljon hozzá a Magyar Kriminológiai Társaság működésének biztosításához.

Támogatását köszönjük.

Magyar Kriminológiai Társaság
Adószám: 19007782-1-41



https://www.kriminologia.hu/files/hir/2012/18egysza_nyomtatvanykep_1.pdf>A kitöltött nyilatkozatot ITT tudja letölteni.


A nyilatkozattétel határideje 2019. május 20.
A weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.